شمعة المنتدى المشرفة العامة
المزاج : الهواية : العمل : الجنس : عدد الرسائل : 854 العمر : 35 علم دولتك : تاريخ التسجيل : 09/02/2010
| موضوع: مكرونه صينى الثلاثاء فبراير 16, 2010 6:47 pm | |
| السلام عليكم مكرونه صينى
المقادير ثوم صدور دجاج جزر فلفل رومي بصل اخضر صوص صويا مكرونه مسلوقه..
الطريقه :- اولا تقطعى البصل شرائح و تشوحيه مع الثوم حتى يحمر وبعدين تقطعين الدجاج قطع صغيره وطويله شوي.. و بعديت تضيفى الدجاج على البصل و الثوم و تضيفى عليهم مكعب ماجى و تضيفى بعد ذلك شويه ميه و تسيبيه لمده 10 دقائق على نار هادئه و تغطيه وبعدين تقطعين الجزر والفلفل والبصل الاخضر بالطول وبعدين تحطى عليه الجزر وتتركينه بعد عشر دقائق ..وبعد العشر دقائق ويكون تقريبا نشفت الميه تضيفين البصل والفلفل... دلوقتى تضيفى ملح وفلفل اسود وصوووووص الصويا وكثريه حتى يصير الدجاج بعد التحريك لونه بني...لانك فاضل تحطى المكرونه ثم تجيبين المكرونه المسلوقه وتحطينها وتحركيه كويس
وتقدم فى طبق بالهناوشفا
| | |
| |
|