منتديات همسات دافئة
مكرونه صينى MSO87734
منتديات همسات دافئة
مكرونه صينى MSO87734
منتديات همسات دافئة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةاهلا وسهلاأحدث الصورالتسجيلدخولمكرونه صينى Untitl20
المواضيع الاخيرة


 

 مكرونه صينى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
شمعة المنتدى
المشرفة العامة
المشرفة العامة
شمعة المنتدى


مكرونه صينى Ire10710
مكرونه صينى 3bnat_10
المزاج : مكرونه صينى 98qo17vt2
الهواية : مكرونه صينى Travel10
العمل : مكرونه صينى Collec10
الجنس : انثى
عدد الرسائل : 854
العمر : 35
علم دولتك : مكرونه صينى Palest10
تاريخ التسجيل : 09/02/2010

مكرونه صينى Empty
مُساهمةموضوع: مكرونه صينى   مكرونه صينى Icon_minitimeالثلاثاء فبراير 16, 2010 6:47 pm

السلام عليكم
مكرونه صينى

المقادير
ثوم
صدور دجاج
جزر
فلفل رومي
بصل اخضر
صوص صويا
مكرونه مسلوقه..

الطريقه :-
اولا تقطعى البصل شرائح و تشوحيه مع الثوم حتى يحمر
وبعدين تقطعين الدجاج قطع صغيره وطويله شوي..
و بعديت تضيفى الدجاج على البصل و الثوم و تضيفى عليهم مكعب ماجى و تضيفى بعد ذلك شويه ميه و تسيبيه لمده 10 دقائق على نار هادئه و تغطيه
وبعدين تقطعين الجزر والفلفل والبصل الاخضر بالطول
وبعدين تحطى عليه الجزر وتتركينه بعد عشر دقائق
..وبعد العشر دقائق ويكون تقريبا نشفت الميه تضيفين البصل والفلفل...
دلوقتى تضيفى ملح وفلفل اسود وصوووووص الصويا وكثريه حتى يصير الدجاج بعد التحريك لونه بني...لانك فاضل تحطى المكرونه
ثم تجيبين المكرونه المسلوقه وتحطينها وتحركيه كويس

وتقدم فى طبق
بالهناوشفا











الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مكرونه صينى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات همسات دافئة :: المنتدى :: 

 :: ◄♥♥ مطبخ المنتدى ♥♥►
-
انتقل الى: